У рахівчанина виявили обріз

Під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання Рахівського району міліціонери виявили обріз двоцівкової гладко ствольної мисливської рушниці 16 калібру.

Очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський розповів, що з метою виявлення та недопущення фактів незаконного полювання, правоохоронці систематично проводять відпрацювання. Так днями до міліції надійшла оперативна інформація про те, що в селі Ділове місцевий житель незаконно зберігає зброю.

Дана інформація підтвердилася, коли інспектор дозвільної системи спільно з дільничним інспектором міліці Рахівського райвідділу зупинили для перевірки вищевказаного громадянина. 32-річний чоловік вийняв з рюкзака обріз двоцівкової гладкоствольної мисливської рушниці 16 калібру іноземного виробництва. Дозволу на носіння зброї в даного громадянина немає, тому правоохоронці її вилучили та направили на експертизу.

За незаконне поводження зі зброєю, слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання увигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Рахівський РВ УМВ