Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

  Кориця стимулює кровообіг

Сучасна медицина, як і нетрадиційна, визнає користь спецій. Наприклад, насіння коріандру багате на ліналоол і деканову кислоту.

 Брокколі та інші види капусти – ідеальні продукти для астматиків

Як було встановлено, брокколі, приготована на пару, допомагає очистити дихальні шляхи, запобігає погіршенню стану людей із хворобами легень. Брокколі навіть може зменшити  пошкодження легенів.

 Навіщо їсти яблука?

Чи відомо вам, що в ідеалі кожна людина повинна з’їдати не менше 60 кг яблук на рік

 Пророщені зерна

Пророщені зерна, особливо пшениці, – не лише джерело біологічно активних речовин із відмінними біостимулювальними та лікувальними властивостями, але й по-справжньому жива їжа, що здатна найкращим чином допомогти вам відновити своє здоров’я.

 Щоб квіти довго не вянули

Якщо вам хочеться зберегти букет, необхідно дотримуватися декількох нескладних правил.

 Іржа у ванні: чим видалити?

Для видалення іржі можна використовувати спеціальні засоби, що продаються в магазинах (зараз їх багато). Однак їх не слід використовувати постійно, інакше тонка емаль зруйнується. Для цих цілей чудово підійдуть і перевірені народні засоби.

 Як відбілити пряжу

Домашню пряжу відбілюють звичайними фабричними відбілювачами. Якщо ви вирішите перефарбувати її, то і тоді без відбілювання не обійтися – чистого кольору не вийде

 Врослий ніготь: причини, лікування

Врослий ніготь є захворюванням, при якому нігтьова пластина вростає в бічну частину нігтьового валика, що супроводжується запаленням тканин. Ніготь у цьому випадку починає рости вбік, деформуючись і ушкоджуючи шкіру. Така патологія зустрічається досить часто, а вражає вона зазвичай великі пальці стоп.

 Трав’яні подушки і теплі ванни при безсонні

Для швидкого засинання можна застосовувати трав’яні подушки. Дуже просто зробити їх самостійно.

 Що робити при запорі?

Сьогодні існує безліч ліків, дієт і трав’яних настоїв, які надають ефективну дію при запорі. Однак перед самолікуванням необхідна консультація лікаря, бо швидкодіючі препарати лікують наслідок, але не усувають причину запору.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/