Преосвященний владика Мілан відвідав парафію Собору святого Івана Хрестителя в Золотарьові

В 10-ту Неділю після Сошествія Святого Духа, Преосвященний владика Мілан відвідав парафію Собору святого Івана Хрестителя села  Золотарьово.

У дверях храму владику Мілана зустрів настоятель храму, протоієрей Віталій Полянський, який є деканом Золотарівського деканату.

Молодь парафії подарувала владиці запашний каравай та букет білих троянд. Настоятель храму запросив владику очолити Богослужіння, щоб разом з вірниками воздати хвалу Милосердному Богу.

Архієрейську Службу Божу владиці співслужили 6 священнослужителів. У своєму архіпастирському слові владика наголосив про важливість молитовного взивання до Господа батьків за своїх дітей по євангельському прикладу.

В часі Літургії Владика разом з вірниками молився за мир в Україні, а також за загиблими воїнами та мирним населенням, які загинули від рук терористів.

 

 

 

 

 

 

 

Після Літургії процесійною ходою було вирушено до сільського кладовища де була зведена каплиця Святителя Миколая, яку було освячено. Також на могилах попередніх парохів с. Золотарьово булоа відслужена панахида.

По обіді Преосвященний владика Мілан освятив крєугольний камінь під будівництво нового храму Сошествія Святого Духа у с. Золотарьово-Черетове.

http://www.mgce.uz.ua