На День Незалежності в Ужгороді пройде силовий турнір «Карпатський медвідь-2014»

Це вже 11-й турнір на Закарпатті де зійдуться найсильніші чоловіки області. Дійство розпочнеться о 14 годині на площі Театральній в Ужгороді.

Титул між собою розіграють інші не менш сильні спортсмени, такі як чотириразовий чемпіон Європи і триразовий чемпіон світу з пауерліфтингу Сергій Олеоленко. З трьома титулами «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» Сергій завжди був головним конкурентом Івана Григоровського. Останні два роки травми і особисті помилки завадили Олеоленко завоювати найвищий приз.

Його найголовнішим конкурентом цього разу буде молодий 22-х річний атлет з Великого Березного Володимир Цифра, котрий у 2012 і 2013 рр. займав другі місця і відсував Сергія на треті позиції. Цього року Володимир встиг прийняти участь в декількох всеукраїнських та міжнародних турнірах. Майже завжди він повертався з медаллю.

Третім претендентом є Олексій Мальцев – переможець першого турніру «ЮНІОР СТРОНГМЕН» і бронзовий призер «КАРПАТСЬКОГО МЕДВІДЯ – 2009». Олексій спаринг-партнер Сергія Олеоленка і знаходиться в надзвичайно хорошій формі. Доповнить головних конкурентів ще один закарпатець Іван Деркач із села Руське Мукачівського району. Іван дебютант на турнірі такого рівня. Його найбільше спортивне досягнення – перемога на «ЮНІОР СТРОНГМЕН – 2013».

Конкуренцію нашим силачам складуть вже традиційно стронгмени зі Львова та Івано-Франківська.

 

В програмі змагань будуть традиційні вправи: перекидання колеса вагою 300 кг, «фермерська хода» з двома валізами по 133 кг, станова тяга, підняття важкої гантелі та колоди. Також, як і минулі роки, глядачі теж зможуть прийняти участь у конкурсах з знаряддям легкої ваги.

Паралельно з багатирським турніром проходитиме і «Health Life Fest» – фестиваль здорового способу життя. Глядачі зможуть побачити показові виступи з силового фрістайлу на турніках і брусах, змагання з «стріт-ліфтингу» та танцювальне шоу.

«Карпатська Ліга Сильних Людей» дякує всім хто надав допомогу у проведенні турніру, зокрема спонсорам «Адамс», «ТВІН», та «Еко».

Переможці турнірів «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ»:

2004 р. – ПРОЗОР Євген
2005 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван
2006 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван <
2007 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій
2008 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван
2009 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій
2010 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій
2011 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван
2012 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван
2013 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

http://nedilya.net