Ясінянські рятувальники провели толоку в місцевому парку

Рятувальники пожежно-рятувального поста селища Ясіня напередодні 23-ї річниці Дня Незалежності України вирішили навести лад у парку, що розташований неподалік від підрозділу.

Як правило, напередодні свят кожен добрий господар намагається навести лад в своїй оселі та на території обійстя. Разом з тим, не варто забувати й про парки, сквери чи просто зелені зони, де кожен бажаючий може відпочити та налаштувати свої думки на позитив.

Відтак рятувальники очистили територію від сухої трави, листя й сміття. Зібрали й вивезли непотріб, що накопичився у парку за довгі роки. Приємно, що до такої непланової толоки долучились не тільки працівники пожежно-рятувальної служби, а й небайдужі громадяни.

Окрім прибирання, рятувальники ще й обрізали аварійні й сухі гілки на деревах, потурбувались про освітлення скверу та пофарбували лавиці у кольори державного прапора України.

Управління ДСНС області звертається до громадян: давайте спільними зусиллями зробимо наш дім, наше Закарпаття та нашу рідну Україну чистою, зеленою та квітучою!

https://zakarpatpost.net