“ТУР’ЄВРОЦЕНТР-ЗАКАРПАТТЯ” стартує 25 вересня

Відбудеться презентація сільського туризму Закарпаття, презентація проекту туристичного бренду Закарпаття, майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції.

В обласній адміністрації відбулася нарада організаційного комітету з проведення Днів туризму на Закарпатті та ХІІІ Міжнародної виставки – ярмарку “Тур’євроцентр-Закарпаття 2014”, на якій було розглянуто пропозиції щодо програми проведення зазначених заходів та умов участі.

Цього року виставку проведуть 25-26 вересня у приміщенні обласного українського муздрамтеатру. У рамках виставки-ярмарку відбудеться презентація сільського туризму Закарпаття, презентація проекту туристичного бренду Закарпаття, майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції. Туристичний продукт краю буде представлено у розрізі міст та районів.

Також відбудеться конференція на тему «Сучасна проблематика розвитку туристично-рекреаційної галузі Закарпаття» Водночас в ході засідання оргкомітету було відзначено, що під час проведення виставкових заходів відбудеться й презентація туристичного продукту інших областей України та іноземних країн. Для журналістів, представників регіональних та закордонних турфірм передбачено проведення 27 вересня рекламно-інформаційного туру.

Цьогоріч організаторами “Тур’євроцентру» виступають ОДА, обласна рада, міська рада та виконком Ужгорода, УжНУ, асоціація туристичних підприємств області та агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття».

Департамент ЖКГ, будівництва та інфраструктури ОДА