Школярам Ужгородщини – подарунки до Першовересня від народного депутата Василя Ковача

Кожен без винятку першокласник Ужгородського району отримав від депутата новенький «Буквар» – і українською, і угорською мовами. Комп’ютерний клас, спортивні стінки та спортивний інвентар – ось неповний перелік подарованого Василем Ковачем навчальним закладам Ужгорода. Крім того, надано допомогу школам у підготовці до нового навчального року.

Василь Ковач особисто відвідав кілька шкіл свого округу. Народний обранець побував у навчально-виховному комплексі «Престиж» в обласному центрі, привітав вчителів, батьків та школярів зі святом і наголосив, що надзвичайно важливо не тільки давати дітям знання зі шкільної програми, а й прищеплювати любов до Батьківщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Цей навчальний рік є особливим з огляду на ситуацію в державі, – зазначив Василь Ковач. – Уперше за часи незалежності України не всі діти сьогодні змогли прийти до своїх шкіл. Маємо про це говорити, маємо виховувати дітей у дусі патріотизму, маємо шанувати наших солдатів, які захищають нашу Батьківщину, мусимо докласти всіх зусиль, щоб повернути мир і спокій у нашій державі».

З нагоди свята Першого дзвоника та 10-річчя закладу народний депутат подарував «Престижу» комп’ютерний клас, сертифікат на встановлення якого вручив директору НВК Наталії Гриценко.

Завітав Василь Ковач і до рідної школи у селі Пацканьово. Відомого земляка вітали хлібом-сіллю, дякували за постійну турботу не лише про школу, а й про село. Радує, що з кожним роком на святковій лінійці у Пацканьові щораз більше першокласників – цього року їх вже 15-еро і на сьогодні це найбільший клас у школі. І як уже багато років поспіль, усі цьогорічні пацканівські першокласники приймали від народного депутата шкільні ранці з усім необхідним шкільним приладдям. Крім того, початкова ланка школи отримала спортінвентар для нещодавно облаштованого волейбольного майданчика, а Пацканівський дошкільний навчальний заклад, який днями запрацював після перерви, новий пилосос, який полегшить працю прибиральниць. Звісно, були і солодощі для всіх дітей: торт, морозиво та соки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цьогорічна лінійка з нагоди 1 вересня у Пацканьові зібрала не тільки вчителів, батьків, учнів та традиційних почесних гостей. На свято завітали священики усіх конфесій, які служать у селі. Священнослужителі привітали дітей із святом, благословили їх перед початком навчання та бажали всім злагоди і миру, порозуміння та єдності, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі народного депутата.

http://nedilya.net