У в’язниці гасили пожежу

У рамках тренувань.

За змодельованою ситуацією, пожежа ніби трапилася в коридорі виробничої зони ужгородської в’язниці. Швидкість реагування та неабияка майстерність пожежних в таких непередбачуваних ситуаціях відіграють надзвичайно важливу роль.

На базі Закарпатської установи виконання покарань (№9) були проведені тактичні тренування з членами добровільної пожежної дружини. Мета заходу профілактика та недопущення пожеж в подібних установах.

Такі тренування проводяться для відпрацювання майстерності та швидкості реагування в нестандартних ситуаціях, адже установа належить до режимного об’єкту. За змодельованою ситуацією, пожежа ніби трапилася в коридорі виробничої зони.

Швидкість реагування та неабияка майстерність пожежних в таких непередбачуваних ситуаціях відіграють важливу роль.

Крім того, проведення даного заходу було організовано і з метою перевірки готовності персоналу до евакуації та проведення дій по гасінню пожежі та ліквідації її наслідків. Завдяки тренуванню було підвищено рівень майстерності особового складу та добровільної пожежної дружини, що, в свою чергу, впливає на бойову готовність та професійні дії при виникненні пожеж та загорань.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області