Чеські студенти ознайомилися з цікавинками Закарпаття

Туризм краю чехам презентували в ОДА.

На Закарпатті з ознайомчим візитом перебувають студенти кафедри туризму вищої політехнічної школи Їглави з краю Височина Чеської Республіки. Вони вже побували в Закарпатській ОДА, де їм презентували туристичний потенціал нашого краю.

Учасникам делегації було продемонстровано на слайдах Закарпаття туристичне. Заступник директора департаменту-начальник управління інфраструктури, транспорту та туризму Едуард Маляр розповів гостям про потенціал розвитку бальнеологічного туризму, про розробку проекту автобусних стоянок для туристів.

Також за словами посадовця в області планується розміщення туристично-інформаційних сіті-боксів та встановлення інформаційно-вказівних знаків, які вказуватимуть знаходження туристичних об’єктів області.

Учасників зустрічі було запрошено на відвідування ХІІІ Міжнародної туристичної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр-Закарпаття 2014», яка має відбутись цього року 25-26 вересня в Ужгороді. Керівник чеської делегації завідувач кафедри туризму Їглавського вишу доктор філософії Єва Янушкова , яка на Закарпатті вже не вперше пообіцяла долучити до цього міжнародного проекту і партнерів з Височини.

Департамент ЖКГ, будівництва та інфраструктури ОДА