Берегівські міліціонери повернулися із зони АТО

Перша зміна берегівських правоохоронців повернулася із зони АТО.

З нагоди повернення міліціонерів Берегівського районного відділу міліції з зони проведення антитерористичної операції, за участі керівників Берегівської районної державної адміністрації та Районної ради, журналістів та представників громадськості відбулись урочисті збори, де на адресу берегівських правоохоронців звучали слова подяки та привітань зі щасливим поверненням.

Сьогодні в приміщенні Берегівської міліції в урочистій обстановці аби подякувати правоохоронцям за хорошу службу та належне виконання службових обов’язків на Сході держави, до міліціонерів звернулися голова Берегівської районної державної адміністрації Іштван Петрушка, який сказав «що знімає капелюха» перед бійцями, які мужньо і згідністю виконували завдання щодо захисту єдності держави в рамках проведення антитерористичної операції на Сході України, чим самим довели те, що вони є справжніми захисниками свого народу та Батьківщини.

Із словами вдячності та підтримки від імені молодого покоління Берегівщини до правоохоронців звернулися, учні Берегівської загально-освітньої школи №3 та української гімназії, які дякували бійцям, за те, що вони не шкодуючи своїх сил і життя, боролися за мирне майбутнє.

З благополучним поверненням бійців із зони АТО додому, до своїх дружин та дітей, привітав і чоловічий український хор «Купаж» під керівництвом Ігоря Полянського. Хор виконав молитви за бійців, а іподиякон Свято-Троїцько-Михайлівського собору міста Берегово – Петро, який також являється солістом хору, передав правоохоронцям ікони із зображенням святих, щоб вони їх оберігали при виконанні бойових завдань.

Урочистість завершилася виконанням Гімну України.

Яна Денисюк Берегівський РВ УМВС