У міліціонера палала автівка

Вночі на Великоберезнянщині сталася прикра подія. В одному із дворогосподарств райцентру зайнялося авто, про що в Перечинський райвідділ міліції повідомила дружина власника автівки.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна группа райвідділу міліції. Встановлено, що вогнем пошкоджено моторний відсік, передній капот та ліве переднє крило на автомобілі «Шкода-фабіа». Власник автомобіля, дільничний інспектор міліції, своїми силами ще до приїзду пожежного караулу ліквідував пожежу.

Попередня правова кваліфікація правопорушення – ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки).

Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. З місця події вилучено речові докази. Вживаються всі необхідні слідчо-оперативні дії з метою встановлення осіб, що можуть бути причетні до вчинення данного кримінального правопорушення.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС