Родини загиблих закарпатських військовослужбовців невдовзі отримають допомогу

Виплати відбудуться у два етапи.

Станом на 11 вересня 2014 року Закарпатському обласному військовому комісаріату було переказано 7,3 млн гривень з резервного фонду для проведення виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, які брали участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України.

Проведення виплат було проведено в два етапи – 4,2 млн гривень було виплачено рідним та близьким 7 військовослужбовців, які загинули захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України, ще 3 млн гривень було виплачено членам сімей 5 військовослужбовців, які героїчно загинули виконуючи свій обов’язок перед державою.

«Окрім проведених виплат, додатково із обласного бюджету Закарпатської області було виділено та виплачено по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців», – відмітив військовий комісар Закарпатського ОВК полковник Іван Васильцюн.

Порядок призначення і виплат одноразової грошової допомоги в разі загибелі або поранення військовослужбовця визначається постановою Кабінету Міністрів України № 975 від 25.12.2013 р.Для отримання детальної інформації, порядку оформлення документів, консультацій щодо виплат передбачених постановою № 975 від 25.12.2013 р прохання звертатися у Закарпатський обласний військовий комісаріат за адресою: м. Ужгород, вул. Бородіна. 22 А

Прес-група Закарпатського ОВК