Учасники АТО отримали премії

Подарунки вручали від Закарпатської облдержадміністрації, обласної Ради, МВС та УМВС.

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич вручив бійцям іменні годинники, грамоти, грошові премії.

Сьогодні ж в обласному управлінні вітали міліціонерів, які нещодавно повернулися із зони АТО. З вітальним словом до них звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич:

– Я щиро дякую родинам наших хлопців, які підтримували їх, чекали, надіялись. Дякую волонтерам, які збирали кошти на найнеобхідніше для українських військових. Я пишаюсь закарпатською міліцією. До наших хлопців у зоні АТО немає жодних зауважень. Своєю дисциплінованістю й професіоналізмом ми довели, що ми – закарпатці, європейці й можемо бути прикладом для інших. Я вірю у вас, у весь особовий склад закарпатської міліції, котра здатна з честю виконати покладені на неї державою обов’язки. З такими захисниками й патріотами в Україні обов′язково буде мир і спокій! З нами Бог і Україна! Слава Україні!

Читайте також: Трьох закарпатців визволили з полону терористів

Велику групу закарпатських міліціонерів, серед яких були працівники спецпідрозділу «Грифон», колишнього «Беркута», патрульно-постової служби та інших підрозділів, заохочено грошовими преміями, Почесними грамотами й цінними подарунками від Закарпатської облдержадміністрації, обласної Ради, МВС та УМВС. Їх їм вручив очільник міліції краю Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області