Ми почали люстрацію з себе – Ляшко

Сьогодні Радикальна партія на чолі з Олегом Ляшком подала до ЦВК списки кандидатів в депутати в загальномандатному та одномандатних округах.

Як заявив Олег Ляшко під час мітингу на сходах ЦВК його партія першою та, вочевидь, єдиною з учасників виборів провела люстрацію списку.

«Сьогодні історичний момент, Радикальна партія Ляшка принесла списки до ЦВК. Ми виставляємо усі прізвища,  усіх учасників списку на всенародну люстрацію».

За словами Олега Ляшко, при формуванні свого передвиборчого списку Радикальна партія з самого початку задекларувала принцип відкритості та гласності. Гасло «молодь до влади», виявилося не пустим. До виборчого списку Радикальної партії не було включено жодного діючого депутата Верховної Ради, окрім самого лідера та жодного депутата попередніх скликань, за виключенням корифея української політики – Івана Зайця:

«Немає діючих, колишніх, крім Ляшка і Зайця, немає жодного міліціонера. Для того, щоб список був ідеальним, звертаюся до громадськості допомогти нам провести народну люстрацію, таким чином РПЛ показує свою прозорість і відкритість. Якщо в наш список «затесався» той, хто не повинен там бути, ми його обов’язково викинемо» – заявив Ляшко

Як відомо, Олег Ляшко неодноразово заявляв, що до його списку не увійдуть представники Партії регіонів, комуністи, діючі та колишні народні депутати, а також олігархи.