Ужгородець помер через власне недбальство

17 вересня на лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення померлого чоловіка з тілесними ушкодженнями в приватному будинку в селі В.Лучки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу та УМВС області, експерти.

Померлим виявився 67-річний пенсіонер, мешканець м.Ужгорода, який час від часу навідував сільську батьківську хату. Як з`ясувалось, напередодні чоловік приїхав до будинку. Ввечері зі знайомими односельцями розпивав спиртне у місцевій забігайлівці. Добряче випивши, разом із сусідом повертався додому, майже не тримаючись на ногах. Дорогою, зі слів знайомого, він кілька разів падав на бетонну огорожу клумби.

Як засвідчила експертиза, тілесні ушкодження, які призвели до смерті, ужгородець, ймовірно, міг отримати під час падіння. Ознак насильницької смерті людини не виявлено. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС