Василь Ковач: «Допомагав, допомагаю і буду допомагати. Скільки стане сил і можливостей»

…Такою буде моя відповідь громадським організаціям та «доброзичливцям», які бачать крамолу у всьому, що робить народний депутат Ковач.

…Наголошую – я чинний народний депутат України. Тому роблю для громади те, що робив завжди, зокрема і виступаю меценатом, якщо до мене звертаються по допомогу. Моя благодійна діяльність розпочалася не 12 вересня 2014 року, коли я був зареєстрований як кандидат на позачергових виборах до парламенту. І не закінчиться 26 жовтня 2014 року. Та й проекти, які зараз реалізовуються в Ужгороді та районі, беруть початок не з дня моєї реєстрації кандидатом, а деякі навіть до обрання мене народним депутатом у 2012 році.

Уже давно співпрацюю зі спортивними, молодіжними та ветеранськими організаціями, освітою, медициною, культурою. Проблем у всіх галузях накопичилося чимало, вирішити це за рік-два просто неможливо. Тому поступово, планомірно, крок за кроком, спільно працюємо над виконанням наміченого. Люди, які давно мене знають і розраховують на мене, чекають на мою підтримку.  Я не можу їх підвести.

І так, до слова: щоб допомагати, не обов’язково мати якийсь особливий статус чи чекати чергових виборів. Просто треба хотіти і робити.

http://nedilya.net