Районна Народна рада Тячева просить змінити керівництво міграційної служби 

З цього приводу ТРНР звернулася до Голови Державної міграційної служби України Сергія Радутного.

«У зв’язку з неотриманням офіційної відповіді від Закарпатського обласного управління міграційної служби в Україні щодо задоволення заяви на звільнення за власним бажанням керівника управління ДМСУ в Тячівському районі п. Сойми Д.Д., Тячівська Народна Рада просить Вас як головного органу управління надати відповідь по даному зверненню.

Адже наразі один з найбільших за територією та населенням сільських районів України очікує реальних змін в роботі міграційної служби, адже вже багато років поспіль більше половини чоловічого населення нашого району, як і більшості районів Західної України, виїжджає на сезонні роботи й як наслідок потребує якісних й оперативних адмінпослуг у сфері міграційного законодавства.

Але, на превеликий жаль, з моменту революції гідності й по сьогодні покращення в організації роботи немає й намагання майже відсутні, а постійні черги й ажіотаж вже стали необхідним атрибутом роботи управління міграційної служби в Тячівському районі, й звичайно, дана ситуація тільки породжує потенційну корупцію і її втілення. Тому ми просимо провести Вас реальні зміни в керівництві даного управління», – йдеться у зверненні.

http://www.tyachiv.com.ua