Майже 40 нелегалів упіймали на кордоні з Євросоюзом

Переправники активізувалися, попри те, що стало холодніше й небезпечніше

Останнім часом організатори переправлення незаконних мігрантів намагаються активізувати свою діяльність. При цьому вони не зважають на період настання холодів та те, що в незаконних подорожах перебувають діти. Нерідко для малюків вони можуть закінчитися трагічно, як відомо на Закарпатті вже були випадки коли діти замерзали під час небезпечних мандрівок.

Ось і минулої ночі на Закарпатті було виявлено чергову велику групу нелегальних мігрантів, що намагалися дістатися Євросоюзу. Прикордонники України та Словаччини за одну ніч затримали майже 40 мігрантів

Невідомих осіб поблизу кордону зафіксували за допомогою технічних засобів спостереження. Відразу інформація про порушників була доведена до всіх прикордонних підрозділів та нарядів обох держав.

У ході оперативних заходів прикордонники України та Словаччини загалом затримали 37 незаконних мігрантів. Серед групи «мандрівників», яких затримали прикордонники Чопського загону, було 5 чоловіків, 5 жінок, а також 7 дітей віком від 3 до 8 років. Ще 20 громадян південно-східної Азії безпосередньо біля кордону затримали прикордонники Словаччини. Наразі проводяться перевірочні заходи та з’ясовуються обставини правопорушення.

Прес-служба Держприкордонслужби України