На Іршавському ринку орудують щипачі

Кишенькові крадіжки були і залишаються одним з найбільш поширеним видів злочинів на ринках. Незважаючи на неодноразові попередження правоохоронців Іршавськогорайвідділу міліції щодо обережності громадян під час перебування у громадських місцях, все одно чимало людей потерпають від цієї категорії злодіїв.

В обідню пору 37-річна мешканка села Великий Раковець звернулась до правоохоронців Іршавського райвідділу міліції, що у неї на ринку м.Іршаван евідома особа викрала гаманець, у якому було 1000 грн.Як розповіла жінка, вона хотіла скупитись на ринку. Потерпіла пройшлась кількома торговими рядами ринку, придивлялась до товару і коли вже хотіла зробити покупку,то виявила відсутність свого гаманця у жіночій сумці…

Справою зайнялись правоохоронці, однак затримати крадія за гарячими слідами не вдалось. Дану подію внесено до Єдиного обліку, кишенькового крадія розшукує міліція.

Як рекомендують фахівці, коштовні речі – гаманці зготівкою, золоті вироби, цінні папери, мобільні телефони та інше майно не варто залишати в кишенях одягу, особливо у задніх кишенях штанів, жіночих сумочках, які досить легко розрізати чи відкрити. Намагайтесь уникати місць масового скупчення людей, а якщо все ж довелося заглянути на ринок чи їхати на роботу в переповненому транспорті, звертайте увагу на тих, хто знаходиться поруч з вами.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС