Центральне перехрестя Берегова пішло під воду

На центральному перехресті Берегова біля світлофору утворилася яма, яка після дощів розмилася і наповнилася водою.

Варто зазначити, що на це перехрестя припадає досить активний рух пішоходів та автівок. Тож, описаний «жолоб» в автошляху створює незручності не лише для берегівчан та гостів міста, а й є доволі небезпечним для транспортних засобів. В останньому випадку водії часто просто не помічають яму під водою і в’їжджають прямісінько в неї. Як пояснили нашому виданню у КП «Берегівська міська ШРБД», цей відрізок дороги належить до компетенції Берегівського райавтодору. Міські шляховики вже зверталися до райавтодору щодо нагальної потреби ремонту частини дороги, зазначаючи при цьому паралельну потребу прочистки каналізаційного стоку. Однак у філії наразі кивають на брак коштів і засобів, та й дощова погода для ремонтних робіт не зовсім сприятлива.

Сподіваємося, що вже найближчим часом Берегівський райавтодор виконає свої функції та полагодить дорогу.

Однак при цьому справедливо наголосити, що це проблемне місце біля світлофору вже декілька місяців тому ремонтували. Проте проблема з’являється знову і знову великою мірою через те, що через центр Берегова, минаючи кількастолітній міст, щодня проїжджають десятки вантажівок. І саме під світлофором каміони змушені повертати, а їх колеса «труться» об поверхню дорожнього покриття, утворюючи яму. Цю картину спостерігав, мабуть, кожен берегівчанин.

Міська рада при цьому займає досить активну позицію у пришвидшенні будівництва об’їзної дороги і зі свого боку виконала усі зобов’язання. У районі ж залишилися декілька земельних питань з цього приводу. Також на сесії міськради Берегова депутати підтримали звернення до обласної ради, щодо сприяння у виділенні коштів на такий потрібний не лише для міста, а й для усього Закарпаття автошлях. Обласна рада ж на останньому засіданні направила звернення до Кабміну про необхідність продовження будівництва об’їзної автомобільної дороги Берегова та села Астей до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Лужанка». Тому доля об’їзної дороги тепер залежить і від рішення уряду, а саме від виділення коштів. Загальна вартість об’єкту становить 340 млн грн.

Новини Берегова