Ковач Василь Ілліч: «Потрібно, щоб молодь, замість проведення часу за телевізором чи комп’ютерною грою, відвідувала спортивні секції та спортмайданчики»

В Ужгороді активно відроджують роботу спортивних секцій для дітей.

Здоровий спосіб життя молоді  – одна з найактуальніших проблем сьогодення. Кожен із нас хоче бачити майбутнє покоління здоровим, працездатним, вихованим у дусі патріотизму. Здоров’я дітей та підлітків – безцінне багатство народу, адже саме діти є майбутнім будь-якої країни.

«Потрібно, щоб молодь, замість проведення часу за телевізором чи комп’ютерною грою, відвідувала спортивні секції та спортмайданчики, — наголошує народний депутат України Ковач Василь Ілліч.

— Адже саме спорт дозволяє розвиватися як фізично, так і духовно, досягати нових вершин і самоутверджуватися в житті». Саме тому, каже Василь Ілліч, він із задоволенням відгукується на прохання надати підтримку спорту.

Ужгородські діти отримали від народного депутата спеціальне обладнання для занять таеквон-до

 

 

 

 

 

 

В Ужгороді активно відроджують роботу спортивних секцій для дітей. Не так давно в обласному центрі зареєстрували закарпатський осередок Всеукраїнського союзу таеквон-до. А цими вихідними у спортивному залі лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка провели показові виступи – спаринги, де взяли участь діти різного віку. Обладунки для занять цим видом спорту — недешеві. «Екіпіровка дорога, на одного спортсмена необхідно витратити до 60 євро, — каже тренер Владислав Королович, член Національної збірної України з кікбоксингу та таеквон-до. — Держава не допомагає, все за рахунок батьків». Крім цього, для занять необхідне татамі — спеціальне покриття, адже навіть тренуватися на будь-якій поверхні – неможливо.

Відтепер турбот у тренерів та дітей поменшало. Народний депутат України Василь Ілліч Ковач подарував для потреб секції найнеобхідніше – татамі, на якому тренуватимуться  і виступатимуть діти. Новеньке татамі одразу й перевірили «на профпридатність»: на ньому відбулися показові спаринги.

Тренер запросив молодь приходити на заняття: і не тільки хлопців, але й дівчат. «Активно залучаємо також і дівчат, які займаюся кікбоксингом, — коментує Владислав Королович, — Загалом у секцію таеквон-до і кікбоксингу приймаємо дітей з 5-ти років. Найстаршому — 17 років. Із часу реєстрації нашого осередку, ми вже взяли участь у чотирьох змаганнях, і з кожного привозимо призові місця». Василь Ілліч у вітальному слові побажав дітям успіхів та перемог на змаганнях не тільки українського, але і європейського рівня. І зазначив, що завжди із задоволенням підтримує прохання сприяти спорту. «Суспільство має бути здоровим – фізично, морально, духовно», — наголосив народний депутат.

Юні спортсмени із Сторожниці отримали футбольну форму

 

 

 

 

 

 

Під час одного з робочих тижнів у окрузі до народного депутата України Василя  Ілліча Ковача звернулися жителі Сторожниці – палкі прихильники футболу з проханням допомогти і придбати форму для молодіжної команди. Варто зазначити, що село має і дорослу, і юнацьку футбольні команди. Гравці останньої демонструють хорошу гру та високі результати і, судячи з усього, мають хороші перспективи у подальшому.

Василь Ілліч відгукнувся на прохання і презентував спортсменам новеньку футбольну форму, яка, він сподівається, допоможе юним футболістам вибороти не одну перемогу. А те, що потенціал у команди є, народний депутат переконався особисто під час матчу між сторожницькими та невицькими футболістами, у якій юніори зі Сторожниці упевнено здолали супротивника. Також Василь Ілліч презентував сітки для воріт та сумки для тренерів команди. До речі, не так давно Василь Ілліч Ковач допоміг із придбанням форми і для футболістів із Ярку, ще раніше нове спортивне спорядження отримали і команди Оноківців та ужгородської «Радванки».

http://nedilya.net