Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Вчитель «без блату»

На Хустщині вчителів прийматимуть на роботу на конкурсній основі

Побачать світ спогади про автора роману «Жменяки»

У липні цього року Закарпаття і вся Україна широко відзначили 100-річчя від Дня народження видатного письменника Михайла Томчанія – автора знаменитого роману-трилогії «Жменяки».

Українці повертаються в європейську сім’ю

Сім місяців після перемоги Революції Гідності не принесли, на жаль, українцям швидких очікуваних змін. Головною причиною понад піврічного застою є цинічний напад на Україну російського агресора і неможливість одночасно реформувати владу.

До якого миру маємо прагнути?

Оскільки мир походить від Бога, то його не може бути без повноцінної справедливості та щирої любові до ближнього. Де люди розуміють це і свідомо використовують свої можливості, там немає перешкод для миру.

Борис Нємцов: «Увесь світ буде стежити за судом, й**утий Путін чи ні»

Я сказав, що Путін, просто кажучи, й**утий. Я дійсно так вважаю, тому що посварити російський і український народ нормальна здорова людина не може.

Російських солдат відправили на «м’ясо»

Російська правозахисниця Олена Васильєва вважає, що коли військовослужбовці-строковики не повернуться додому, громадяни Росії зрозуміють, що відбувається на Донбасі.

Село скаже, як олігарха зв’яже

Так вже склалося, що політика політикою, а для селянина головне – бути хазяїном своєї землі. Тож не дивно, що мешканців сіл більше хвилюють зростання цін на газ, електроенергію, паливо, продукти, низький рівень пенсій, захмарні ціни на ліки.

Два тирани, два бандити, два злодії

Президент Росії Володимир Путін та колишній Президент України Віктор Янукович. Що їх об’єднує і чим вони відрізняються? Спробуймо проаналізувати їх стосунки зі сторони, з погляду людини, яка цікавиться психологією, яка інколи дивиться телевізор і трохи читає газети.

Час гарбуза

Освоєний людьми понад 5000 років тому, він залишається досить популярним і сьогодні. Це дуже корисний овоч. Причому користь міститься в усіх його частинах – м’якоті, насінні та соках

Анемія – хвороба з блідим обличчям

Анемія або недокрів’я є найпоширенішою хворобою крові як у дітей, так і дорослих. На анемію хворіють до 40% дітей. На щастя, у переважній більшості – це недокрів’я легкого ступеня

Причиною випадіння волосся можуть стати глисти, схуднення і стрес

В нормі за добу людина втрачає від 100 до 150 волосин, але якщо волосся залишається на гребінці і в зливі ванни клаптями – це привід звернутися до лікаря-трихолога. Людина звертається до лікаря з проблемою випадіння волосся, коли вже 30% волосяного покриву втрачено

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/