Закарпатка, на рахунку якої аж шість судимостей, знову скоїла злочин

Із заявою до правоохоронців звернулися дві жительки с.Буковинка Мукачівського району. Жінки розповіли, що, скориставшись їх відсутністю, невідома особа вкрала в однієї чавунний котел, який знаходився в підвалі будинку, вартістю 1 000 гривень, а в іншої – електричний мотор вартістю 1 500 гривень.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 38-річна жінка, яку запідозрили потерпілі, мала хист до злодійства, адже має вже декілька судимостей. Під час розмови з дільничним інспектором міліції підозрювана зізналася, що справді вкрала електричний мотор та чавунний котел у своїх знайомих коли тих не було вдома, а крадене опісля продала.

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, жалкує про свій вчинок. У своє виправдання вона розповіла, що до цього її підштовхнула матеріальна безвихідь. Жінка ніде не працює й абсолютно не має грошей для існування. Також додала, що з таким кримінальним минулим їй важко влаштуватись на роботу. Але які б не були обставини, що спонукали жінку до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне їй доведеться вкотре відповідати.

Речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС