Site icon zakarpatpost.net

Закарпатка, на рахунку якої аж шість судимостей, знову скоїла злочин

Із заявою до правоохоронців звернулися дві жительки с.Буковинка Мукачівського району. Жінки розповіли, що, скориставшись їх відсутністю, невідома особа вкрала в однієї чавунний котел, який знаходився в підвалі будинку, вартістю 1 000 гривень, а в іншої – електричний мотор вартістю 1 500 гривень.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 38-річна жінка, яку запідозрили потерпілі, мала хист до злодійства, адже має вже декілька судимостей. Під час розмови з дільничним інспектором міліції підозрювана зізналася, що справді вкрала електричний мотор та чавунний котел у своїх знайомих коли тих не було вдома, а крадене опісля продала.

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, жалкує про свій вчинок. У своє виправдання вона розповіла, що до цього її підштовхнула матеріальна безвихідь. Жінка ніде не працює й абсолютно не має грошей для існування. Також додала, що з таким кримінальним минулим їй важко влаштуватись на роботу. Але які б не були обставини, що спонукали жінку до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне їй доведеться вкотре відповідати.

Речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Exit mobile version