Мукачівських студентів застерегли від неправильних життєвих кроків

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції провели нещодавно профілактичну зустріч зі студентами кооперативного торгівельно-економічного коледжу м. Мукачева.

Зі студентами випускного курсу коледжу зустрілась оперуповноваженасектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Марина Ільтьо.

Зустріч молоді з жінкою–правоохоронцем виявилась для них цікавою і неочікуваною. Окрім прав і обов`язків молодих людей, відповідальності за вчинення правопорушень, мова йшла про різні життєві питання і проблеми сьогодення. Виховна, профілактична робота із запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми, виявлення причин та умов, які втягують підлітка у злочинну діяльність, наркоманію, пияцтво, проституцію, жебрацтво – основні питання, які піднімають працівники міліції.

Саме такі зустрічі, коли молодь налаштована на спілкування, колицікавиться тим, як потрібно правильно чинити в тій чи іншій ситуації,примушує замислитися над своїм життям, приносять позитивні результати.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС