Вісім років відсидить за ґратами Павло Нагірний, керівник Хустської філії Закарпатгазу

За смертельну ДТП і втечу закарпатському лихачу дали 8 років.

Вісім років відсидить за ґратами Павло Нагірний.

Два роки тому п’яний керівник Хустської філії Закарпатгазу виїхав на зустрічну смугу і врізався в авто, в якому їхала родина.

Молода мати та її малолітня донька загинули, ще двоє дітей зазнали тяжких травм. З місця ДТП посадовець утік.

Згодом потрапив до лікарні з начебто психічними розладами. А через два місяці опинився за кордоном. Через рік його розшукали угорські поліцейські і передали українській стороні.

Увесь цей час родичі загиблих остерігалися, що впливовий чиновник уникне правосуддя й тому влаштовували численні акції протестів. Потерпіла сторона вирок не оскаржуватиме. А от засуджений і далі наполягає на своїй невинуватості.

“Якщо суд не довіряє працівникам ДПС, а взяв до уваги оті свідчення свідків фальшивих. Які то свідки – то всі родичі їхні і друзі там, а не свідки. Як так? Я підтримую ту люстрацію проти таких суддів і прокурорів. Вони брешуть”, – каже Нагірний.

“Він вибачення попросив у суді на останньому слуханні, але я не думаю, що то було щиро, бо він начебто визнає вину. Але то що робив він, робили його адвокати, то все свідчить, що він не розкаявся”,- впевнений чоловік загиблої.

http://tsn.ua