В Ужгороді до Чудотворної Пресвятої Богородиці із Сенткуту прийшли тисячі закарпатців

Фігура Чудотворної Пресвятої Богородиці із Сенткуту (Угорщина) прибула до Ужгорода.

Чудотворна Пресвята Богородиця, яка постійно знаходиться у Сенткуті (Угорщина), допомагає людям подолати перешкоди на шляху спасіння душі, зміцнити в людських серцях віру, надію та любов, дає сили і відвагу для подолання важких життєвих перешкод, позбавитись від хвороб, в тому числі невиліковних, зберегти чистоту думок, прожити праведно і щасливо життя, сприяє вирішенню сімейних проблем та допомагає у здійсненні добрих справ, пошуку мети і сенсу життя, приходить на допомогу подружжю у народженні діточок.

 

 

 

 

 

 

Незаміжнім дівчатам та неодруженим юнакам допомагає знайти гідного супутника життя. Багато років закарпатці їздять до неї уже десятки років і моляться про найголовніше і важливе в житті, про те, що може вплинути і змінити всю подальшу долю людини. За свідченнями багатьох людей, Пресвята Діва Марія вислуховує щирі прохання і, в скорому часі, після молитви перед нею, виконує їх.

І от сьогодні Пресвята Богородиця із Сенткуту сама завітала до Закарпаття. Спочатку реліквію занесли до Римо-Католицького Костьолу Святого Георгія, де вона простояла півдня і римо- католики могли звернутися до неї.

 

 

 

 

 

Після служби фігуру урочисто перенесли до Кафедрального собору греко-католицької єпархії, де відповідно греко-католики змогли помолитися біля чудотворної Пресвятої Богородиці із Сенткукту.

http://uzhgorod.in