Гарбузовий сік – комора вітамінів

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Гарбузовий сік – комора вітамінів

Здавна й донині сік гарбуза використовують для лікування та профілактики багатьох захворювань. Зокрема, він чудово допомагає в разі закрепів, поліпшує роботу всього травного тракту. Завдяки своїй властивості розчиняти білірубінові

пробки, запобігає застійним процесам у тканинах печінки й жовчного міхура,а також руйнує й виводить камені

 Листкова гірчиця

Виростити гірчицю можна у дерев’яних чи пластмасових ящиках (заввишки 15-18 см), виставлених на підвіконні. Узимку рослина є незамінними ліками при простуді

 Брудні вікна та дзеркала чистять картоплею

Чистити віконні шибки рекомендується в нежарку і безвітряну погоду, бо яскравого сонячного дня або ж на вітрі шибки сохнуть так швидко, що на них з’являються райдужні смуги.

 Бирка для корови

В Україні вводиться обов’язкова ідентифікація сільськогосподарських тварин. Це передбачено змінами до законів, які набрали чинності 20 вересня 2014 року. Цим самим створюється система обов’язкового постійного контролю за станом здоров’я великої рогатої худоби, коней, свиней, овець, кіз.

 На місці буряків посадіть малину

Малину краще садити восени або ж ранньою весною. Та робити це на старому місці не бажано. Ділянка, на якій тривалий час зростає рослина, виснажується. У ґрунті поселяється багато шкідників, а кущі заростають бур’янами.

 Як вибрати турку для кави

Як би шикарно не виглядала кавоварка – справжній гурман вибере каву, зварену в турці. Істинний поціновувач відрізнить смак і аромат напою, приготованого саме в цьому посуді.

 Як розм’якшити черствий хліб

Залежаний хліб має властивість черствіти. Якщо ви не встигли зайти в найближчий продуктовий магазин, то скористайтеся одним з наведених нижче способів розм’якшення черствої скибки

 Закарпатських дітей консультували столичні кардіологи

Протягом двох днів в Ужгороді та Мукачеві фахівці національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.Амосова консультували маленьких закарпатців, які мають хвороби серця.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/