Закарпатські фехтувальниці привезли додому “бронзу”

На чемпіонаті України з фехтування бронзу завоювали закарпатські спортсменки.

Серед дівчат у фіналі командного чемпіонату України зустрілися одразу дві столичні команди – Київ-1 в складі Анастасії Барабанчик, Алли Грищук, Інни Бровко і Наталії Степанян і Київ-2, за який боролися Анна Даниленко, Анна Деркач, Валентин Босова і Анна Рейзліна. За підсумком сильнішою виявилася команда Київ-2 (45:41).

Бронзову нагороду завоювали представниці Закарпаття динамівки – Дар’я Варфорломеева, Дар’я Анікієнко, Анастасія Лобачова та Владислава Харькова. У бронзовому матчі дівчата обіграли збірну Львівської області (45:41).

Серед юнаків за звання чемпіонів боролися кияни (Павло Антонюк, Владислав Подільський, Володимир Станкевич та Євген Шульмейстер) і харків’яни (Назарій Лободенко, Денис Потапенко, Ян Сич і Святослав Ярох). І знову сильнішими виявилися представники столиці, які в фіналі обіграли своїх суперників з рахунком 45:32 і, таким чином, завоювали звання чемпіонів України.

Бронза в цей раз залишиться в Миколаєві разом з Дмитром Гоцуляк, Юрієм Веденіним, Антоном Міненко і Леонтієм Ткачуком, які в поєдинку за третє місце обіграли команду Дніпропетровська.

dynamo.uz.ua