У закарпатки в шафі знайшли мак

У 55-річної жінки з села Імстичево дільничні вилучили сухі рослини снотворного маку, походження яких тепер з′ясовується.

Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції отримали інформацію, що жінка зберігає вдома по місцю свого проживання сухі рослини снотворного маку.

Для перевірки даної інформації було направлено слідчо-оперативну групу. Дана інформація знайшла своє підтвердження.

Дійсно, 55-річна жінка, ніде не працююча, зберігала в шафі приймальної кімнати сухі рослини снотворного маку. Як пояснила сама жінка, це маковиння вона зберігала для власних потреб.

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Як розповів керівник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичної речовини без мети збуту), що карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Слідчий Іршавського райвідділу Іван Котубей проводить розслідування, під час якого буде з′ясовано, для чого жінка зберігала вдома сухі рослини снотворного маку.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС