Site icon zakarpatpost.net

Департамент екології приймав студентів

Нещодавно до департаменту екоресурсів Закарпатської ОДА завітали студенти ІІ курсу хімічного факультету УжНУ, які здобувають фах за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього природного середовища».

Тема зустрічі, а паралельно й відкритої лекції «Стан системи моніторингу довкілля у Закарпатській області». Із промовою виступив заступник начальника відділу державної екологічної експертизи та моніторингу довкілля Остап Цапулич.

Він детально розповів про те, як здійснюється моніторинг довкілля, які показники аналізуються і як їх використовують у подальшому в роботі. Студенти цікавилися також роботою департаменту в цілому. Про тісну співпрацю департаменту екології із науковцями УжНУ розповіла проф. Любов Фельбаба-Клушина, власне за ініціативи якої і відбулася зустріч.

Студенти цікавилися екологічними проблемами нашої області, ділилися своїми думками щодо їх вирішення. Обговорили також стан природно-заповідного фонду області та перспективи його розширення. Саме таку цікаву тему, для майбутніх охоронців природи, домовилися обговорити на наступній відкритій лекції в департаменті.

ecozakarpat.gov.ua

Exit mobile version