На Іршавщині дільничні інспектори відвідали переселенців із Криму

Нещодавно у с.Білки, що на Іршавщині поселились переселенці із Криму. Молода сім′я з трьома неповнолітніми дітьми. Їх відвідали дільничні, поцікавились, як вони влаштувались, чи непотрібна їм допомога. Для сім′ї головне, що тут на Закарпатті спокійна обстановка, діти ходять до школи.

Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції старший лейтенант міліції Василь Кебелеш, лейтенанти міліції Василь Зейкан та Іван Кізляк обслуговують село Білки та село Імстичево. Найбільше у дільничних інспекторів роботи у Білках, так як у селі проживає більше 8 000 населення. Майже кожний день до них звертаються громадяни із своїми проблемами, які дільничні повинні допомогти вирішити.

Тільки протягом однієї години на прийом до дільничного завітали троє чоловік. У жінки із присілку Зовдуновиця проблеми із сусідом, який постійно порушує межові знаки, при цьому при зустрічі ще й ображає.

Вже неодноразово до дільничних зверталось подружжя, у яких склалися неприязні стосунки. Подружжя подало документи на розлучення. Однак не все так просто, за період спільного життя у них є нажите майно, є діти, а тому постійно виникають непорозуміння і потрібне втручання дільничного.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС