У закарпатця вкрали дві іномарки

05 листопада 2014 року об 01 годині 30 хвилин до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги Чумалевської дільничної лікарні про те, що ними здійснено виїзд до одного з будинків села Чумалево, звідки з тілесними ушкодженнями госпіталізовано 38-річного чоловіка та його 29-річну співмешканку.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Тячівського РВ УМВС Павлом Басарабою. Як було з’ясовано, 04.11.2014 року близько опівночі через незачинені двері до згаданого помешкання проникли невідомі осіби в масках, які силоміць затягнули потерпілих в ванну кімнату, зв’язали та нанесли тілесні ушкодження, після чого незаконно заволоділи двома автомобілями потерпілого марки «BMW Х 6» та «TOYOTA RAV 4».

Як повідомляє начальник Тячівського РВУ МВС Павло Басараба: «За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбійний напад вчинений за попередньою змовою групою осіб поєднаний з проникненням у житло), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна».

У разі наявності будь-якої інформації про цей злочин просимо громадян не залишатися байдужими та телефонувати за номером «102», при наданні достовірної інформації конфіденційність та винагороду гарантуємо.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС