Свалявщиною керуватиме нова людина

У Свалявській райдержадміністрації у вівторок, 4 листопада, голови Закарпатської ОДА Василь Губаль і Закарпатської облради Володимир Чубірко представили нового керівника району. Згідно з Указом Президента України тимчасово виконуючим обов’язки голови РДА призначений Іван Микульця.

Вітаючи присутніх, голова ОДА Василь Губаль зазначив, що ради бути з робочою поїздкою у районі туризму, мінеральних вод, оздоровниць і приємних людей. Він закликав усіх представників місцевої влади брати приклад з нової практики у владі обласній та працювати спільно, а також – не витрачати час на політичні суперечки, натомість займатися роботою на користь громади. Голова ОДА акцентував: «Зараз сам час, країна, ситуація, що склалася, вимагають змінити підходи до роботи і виконувати реформи – не прості, але потрібні. З огляду на це, і на завдання, які ставлять Президент і Кабінет Міністрів, і формуємо команду – для ефективної роботи».Іван Микульця подякував за довіру й у своєму виступі запросив громаду, забувши про всі суперечки, діяти спільно. «Я дуже прошу вашої підтримки – колектив адміністрації, районної ради, сільські голови. Сподіваюся на співпрацю без огляду на жодні партійні моменти. Я готовий до компромісів, якщо це на користь району».

Працювати як колектив однодумців закликав свалявчан і голова районної ради Іван Гартавел. Його підтримав і Володимир Чубірко, наголосивши, що єдине, у чому варто змагатися – це ефективні кроки для добробуту громади.

Обласна влада попросила актив району звернути пильну увагу на родини учасників АТО, їх соціальний захист і на шлях до енергетичної автономії краю. Звертаючись до представників Свалявщини, передовсім сільських голів, голова ОДА акцентував: «Підтримайте керівників у нових підходах до справ, у реформах. А також – пам’ятайте, що наші двері як обласної влади для вас завжди відчинені». «Я закликаю вас, владо району, об’єднатися і працювати без зайвих політичних протиріч. І прошу більше уваги звертати на проблеми простих людей» – сказав Василь Губаль.

ДОВІДКОВО. Микульця Іван Іванович народився 15 травня 1968 року в м.Свалява. У 2010 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад “Київський міжнародний університет”, здобувши кваліфікацію юриста. Трудову діяльність розпочав у 1986 році, з 1996-го – працював на керівних посадах різних піддприємств. До призначення, з березня 2013 року був помічником голови Закарпатської обласної ради. Одружений, виховує двох дітей.

Прес-служба Закарпатської ОДА