У місті стало на 13 тривожних кнопок більше

Таким чином Державна служба охорони допомагає посилити захистнаселення від вуличних злочинів.

– Кнопки виклику міліції встановлено в Ужгороді, Мукачеві, Тячеві та Хусті, – розповідає заступник начальника УДСО при УМВС в Закарпатській області Сергій Бондар.

Загалом в області встановлено вже 100 кнопок термінового виклику міліції.Варто додати, що мета програми – негайне реагування у випадках порушеннягромадського порядку та чинного законодавства. Сергій Бондар такожнагадав, що скористатись «тривожкою» при потребі може кожен:

– З допомогою кнопок жителі можуть звернутися по допомогу без телефоннихдзвінків за номером «102». Якщо ви постраждали від рук зловмисника, або ж стали свідком правопорушення, працівники УДСО при УМВС готовідопомогти. Зазвичай «тривожні» кнопки розміщені в магазинах, аптеках, наавтозаправних станціях, в розважальних закладах, тобто у місцях великогоскупчення громадян. Якщо вам потрібна термінова допомога правоохоронців,зверніться до адміністратора закладу чи охоронця, щоб натиснули кнопку. Аповідомить про «тривожку» помітний напис – «Терміновий виклик міліції».

У найближчих планах ДСО – встановлення в області 13 нових кнопоктривожного виклику міліції.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області