Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Підсумкова атестація: перевірка рівня знань чи виманювання грошей?

Звичайно, на тлі зовнішнього незалежного оцінювання знань після 11 класу, державна підсумкова атестація випускників молодшої та середньої ланки здається другорядною. Та все ж, чи потрібно екзаменувати саме отак тисячі школярів, заробляючи таким чином мільйони гривень?

Дільничні міліціонери повернулися із АТО

Іршавські правоохоронці несли службу на блокпостах у місті Артемівськ на Донеччині. Їхнім основним завданням була охорона громадського порядку

Вкрала з лікарні крісло-каталку, щоби довезти подругу додому

До Ужгородської міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала крісло-каталку з травмпункту обласної лікарні.

Небажані гості Закарпаття «зупинилися» в міськвідділі

Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції виявили і затримали автомобіль марки «OPEL Vivaro» на транзитних номерах. З машини правоохоронці вилучили автоматичний пістолет типу «Скорпіон», глушник до нього, пістолет Макарова, набої до зброї у кількості 29 штук та два ножі.

В Ужгороді собака знайшов… людську руку

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з місцевого приватного підприємства про те, що собака, яка охороняє територію, принесла предмет, схожий на руку людини.

Гуртожиток продати – людей виселити

Новий власник – нові правила. В Ужгороді гуртожиток на вулиці Квітів та землю під ним планують продати, а от куди подітися його мешканцям, невідомо. Люди зібралися на збори, запросили і представників міської ради.

МВС назвало особистості «спостерігачів» на псевдовиборах ДНР

Європейські нацисти, комуністи, ультраправі і націоналісти стали спостерігачами на виборах, організованих бойовиками і диверсантами на Донбасі

Життя, розпочате з нуля. Історія однієї родини

Лютий цього року… У Севастополі – постріли та все більше агресивних незнайомців. Після нічної перестрілки впритул до їхнього будинку прокидається переляканий син. На запитання «що сталося?» батьки відповідають: «Це феєрверки». Але саме тоді Радмір і Наталія однозначно вирішують їхати з Криму.

Яловичина: готуємо професійно

Яловичина сама по собі не дуже підходить м’ясо для смаження. На відміну від свинячого м’яса, яловичина більш жорстка і менш жирна. Тому після обжарювання іноді по консистенції може бути схожою на гуму. Але, дотримуючись деяких хитрощів, будь-яка господиня легко приготує соковиту і м’яку яловичину

Вітрянка: як лікувати і чим вона небезпечна

Якщо ви – мама маленької дитини, боятися вітрянки дуже сильно не варто. Як кажуть, що раніше дитина перехворіє на вітрянку, то краще. Раніше – це умовно, і не означає, що треба немовля одразу «заражати» вітрянкою. Хоча до підліткового віку дитина повинна перехворіти на вітрянку

Сергій Голубокий: «Добрим майстром може стати людина, яка є хорошим скрипалем»

На скрипках пана Сергія грають у Франції, Америці, Німеччині, Іспанії, Угорщині, Росії, Люксембурзі. А також на інструментах, виготовлених ним, грають у Київській консерваторії, камерному оркестрі столичної опери, струнному оркестрі Закарпатської філармонії та в багатьох інших закладах і колективах України, зокрема в Іршавській школі мистецтв, де він тепер працює викладачем і керівником камерного скрипкового оркестру.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/