“Батьківщина” наполягає на негайному підписанні коаліційної угоди

ВО “Батьківщина” наполягає на негайному підписанні коаліційної угоди та початку роботи нового парламенту.

Про це заявив один з лідерів фракції Андрій Кожем’якін.

Відповідаючи на запитання журналістів перед початком чергових переговорів щодо термінів підписання коаліційної угоди, він зазначив, що разом з іншими представниками “Батьківщини” з самого початку наполягає, щоб ця угода була підписана якомога швидше.

“Підписання може відбутись вже завтра, і ми будемо на цьому наполягати”, – сказав Андрій Кожем’якін.

Він також додав, що “Батьківщина” загалом підтримала всі пункти коаліційної угоди і передала свої пропозиції щодо тексту документу.

“Або ми створюємо коаліцію і йдемо працювати, або, вибачте, цю Верховну Раду знесуть чи розстріляють”, – заявив Кожем’якін.

Він також додав, що для “Батьківщини” всі дискусійні питання, які були в тексті коаліційної угоди, зняті.

“Усі погодились минулого разу, що питання звільнення з російського полону першого номера списку Надії Савченко (це ключова вимога нашої політичної сили) повинно бути в тексті коаліційної угоди. Всі інші питання ми підтримаємо, ця коаліційна угода нас влаштовує і ми будемо наполягати, щоб коаліція була утворена вже найближчим часом. Будь-яке затягування – це план Росії”, – зазначив Андрій Кожем’якін.

Він також вважає, що перше засідання новообраного парламенту потрібно провести 21 листопада, на річницю початку Євромайдану, “який всіх цих депутатів привів у Раду”.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

http://batkivshchyna.com.ua