Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Чебрець – друг чоловіків

Непомітна квітка – чебрець давно відома в народній медицині. Вважається, що ця рослина, яка містить цинк, позитивно впливає на чоловічу статеву функцію. Тому її активно використовують для профілактики і лікування імпотенції та простатиту.

Відправляємо літній гардероб до шафи

Перш ніж відправити літній одяг до шафи, зробіть генеральне прибирання. Розкладіть речі за типом і за кольорами, все виперіть, бо навіть найдрібніші непомітні плями через кілька місяців відіпрати буде практично неможливо.

Як прати шкіряну куртку

Ваша улюблена куртка з натуральної шкіри стала непридатною через бруд? Її потрібно очистити, але як? Адже звичайне прання в машині за допомогою звичних миючих засобів не підходить

Від головного болю врятують цибуля та капуста

Перш ніж розпочинати лікування бабусиними рецептами, слід все ж таки визначитися з причиною, яка провокує головний біль

Харчування від набряків під очима

Аби ранком прокидатися без мішків під очима, не варто налягати на солону, гостру їжу та особливо на алкоголь. Ці продукти затримують рідину в організмі.

Як відмити мікрохвильовку?

Головний ворог приладу – це бризки жиру, які важко відмиваються. А ще вони можуть перебувати у важкодоступних місцях, що ще більше ускладнює завдання. Існує кілька способів, які полегшують життя господині, що працює на кухні.

Випікаємо хліб у духовці

Всім відомо, що хліб – усьому голова. Найчастіше ми купуємо його в магазині. Але, як альтернатива, вас може зацікавити випічка хліба в духовці вдома. Адже подати на стіл власноруч вимішаний, приготований і спечений хліб – що може бути краще?

Алкоголь: міцна спеція

Ні для кого не секрет, що спеції – це засіб, який дозволяє господині створити шедевр із найпростіших і банальних продуктів.

Печінкові оладки під сметанно-грибним соусом

Рецепт цих оладок може варіюватися залежно від того, яку печінку ви обрали – яловичу, свинячу або курячу. А для більш насиченого аромату можете додати в соус щіпку сушених лісових грибів

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com/