Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Пост здав, пост прийняв

Чому колишній уряд «камікадзе» за дев’ять місяців так і не народив жодної реформи, а нові міністри – як «коти в мішку»?

В Углі поховали Олександра Шимона

Минулими вихідними сумний і страшний відголос неоголошеної війни, яка триває на сході країни, відчула й Тячівщина. 6 грудня у районі прощались зі своїм сином, який загинув смертю хоробрих за Україну і українців, – 27-річним Олександром Шимоном з Углі

Могильні вандали виявилися підлітками!

За гарячими слідами правоохоронці Іршавського райвідділу міліції встановили чотирьох неповнолітніх, які пошкодили огорожі на надмогильних пам’ятниках кладовища у присілку Зовдуновиця, що в селі Білки.

Чужих дітей не буває

На Рахівщині відкрили перший дитячий будинок сімейного типу

Особливості закарпатського волонтерства

Рух підтримки закарпатських військових звітує про свої успіхи: 6 і 7 грудня, відзначаючи День волонтера та День Збройних Сил України, провели міні-ярмарок на Театральній площі.

Ціни на продукти рекордно зростають

Порівняно з минулим роком споживчий кошик українців подорожчав більш, ніж на половину.

Елітні авто залишились у чиновників

Чиновники і далі за рахунок держбюджету утримують дорогезний автопарк, який лишився із часів Азарова, йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Пільги видавцям можуть скасувати

Кабінет міністрів має намір позбавити українських книговидавців податкових пільг. Про це повідомив президент асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Олександр Афонін.

Женьшень з городу

У народі буряк ще називають українським женьшенем. І досить влучно. Адже буряк містить чимало вітамінів та мікроелементів.

Копчена риба – причина передчасної смерті

Останнім часом почастішали випадки раптової передчасної смерті людей середнього віку після застілля. Причиною летального результату разом з надмірним вживанням спиртних напоїв виявилася копчена риба, яку насправді не коптять, a фарбують і занурюють у найнебезпечніший канцероген, що викликає рак.

Жувати чи не жувати?

Дехто вважає, що жувальна гумка – це добре, дехто, що, навпаки, погано. Кому вірити? Тож спробуймо розібратися, чим вона корисна, а чим шкідлива для нашого здоров`я.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/