Берегівчанки привезли нагороди зі столиці

В останні вихідні листопада в Києві відбувся п’ятий дитячий всеукраїнський телевізійний конкурс «Таланти осені – 2014», який проходив у відомій школі мистецтв імені Стефана Турчака.

Як повідомляють “Новини Берегівщини”, в конкурсі приймали участь діти віком від 4 до 18 років з різних куточків України. Діти змагалися в номінаціях: вокал, хореографія, інструментальний, а також моделінг. Закарпаття представляли учениці «Школи юної Леді «Грація» Берегівського міського будинку дитячої та юнацької творчості.

Юні Леді змагалися в номінації «моделінг» в категорії «театр мод». Конкуренція була доволі жорсткою – в цій номінації зійшлися 5 колективів з Києва, Харкова та Черкас. Але берегівчанки не злякалися конкуренції з колективами великих міст і виступили з великим азартом та завзятістю.

Їх номер «Агенти служби безпеки» зірвав аплодисменти не тільки залу, а й журі. В результаті колектив виборов високу нагороду: «Лауреати І-ї премії»! Позаду залишились колективи з Харкова та Черкас. Учениці школи юної Леді «Грація» разом з керівниками Наталією Ісак та заслуженим діячем естрадного мистецтва України Мар’яною Борисевич щиро вітають усіх з наступаючими святами та бажають всім успіху, віри в себе та миру на нашій землі!

Новини Берегівщини