Мукачівським міліціонерам подарували висококласні бронежилети

Вони захищатимуть тих, хто невдовзі відправиться у зону АТО.

Чотири бронежилети для правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції, які найближчим часом поїдуть в зону Антитерористичної операції на схід країни, подарував директор ТОВ «Проектно-будівельний комплекс» Євген Олійник.

Керівництво та особовий склад Мукачівського міського відділу міліції щиро вдячні п.Євгену за надану благодійну допомогу. Бронежилети, які подарував благодійник, найвищого класу захисту «5+», відповідають державному стандарту України. Благодійна допомога від небайдужих громадян, адресована працівникам міліції, які найближчим часом відправляться у зону проведення Антитерористичної операції на схід України, є надзвичайно важливою та вкрай необхідною, адже оберігатиме найцінніше – життя правоохоронців.

Від імені всього колективу начальник Мукачівського міського відділу полковник міліції Віталій Шимоняк висловив подяку Євгену Івановичу за підтримку і запевнив, що мукачівські правоохоронці гідно нестимуть службу на cході та зроблять все для того, щоб кожен українець відчував себе у безпеці, а відгуки війни не долинули до нашого міста.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС