Іршавські правоохоронці приймали у гостях місцевих школярів

Прививати любов до закону та довіру до міліціонерів потрібно змалечку.

Цими днями школярі Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів №1 завітали до райвідділу міліції, де пройшла цікава зустріч у рамках «Тижня правових знань».

Розпочалась зустріч із чергової частини, де школярі побачили, як правоохоронці приймають звернення та повідомлення громадян. Далі заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер розповів про здобутки іршавської міліції, про розкриття злочинів та порядок затримання злочинців, які скоїли важкі злочини. Учні мали можливість поставити досвідченим правоохоронцям питання, які найбільше їх хвилювали, та отримали на них повні й змістовні відповіді.

Запрошений на зустріч адвокат Роман Ференц розповів про неповнолітніх злодюжок і які їх очікують покарання за скоєння злочинів. Навів реальні приклади зі своєї адвокатської практики, де під час судових процесів доводилось захищати неповнолітніх.

Дана зустріч була організовано вчителем Мартою Ференц у рамках «Тижня правових знань». Правоохоронці сподіваються, що діти почули багато цікавого і корисного. А основне – це убезпечити дітей від негативних факторів.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС