Ківі оздоровлює серце та судини

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Ківі оздоровлює серце та судини

Ківі завезений в нашу країну з Китаю, де його називають агрусом. Але на відміну від останнього, ківі набагато корисніший для організму. Це пов`язано з тим, що у складі цього фрукта багато вітамінів і мікроелементів.

Порошок замініть на гірчицю

Сучасний ринок пропонує безліч засобів для прання. Проте, якщо ви або хтось із близьких схильний до алергії, ваш вибір суттєво скорочується. Чим замінити магазинний пральний порошок?

Неякісні устілки для взуття отруюють токсинами організм

Спеціалісти радять дуже уважно підбирати зимове взуття, щоб не придбати підробку

У людей виманюють гроші, лякаючи в’язницею для близьких

Міліція застерігає від телефонних шахраїв! Абонентові телефонують та повідомляють, що хтось із його близьких потрапив у халепу, що він затриманий і перебуває в міліції, а проблему можна вирішити, переказавши певну суму грошей на номер мобільного телефону.

Як їздити в ожеледицю

Із настанням холодів водіїв на дорогах підстерігають крижаний дощ, сильний вітер, заметіль або ожеледицю

Цілющі властивості глінтвейну

Цілющі властивості глінтвейну дуже багатогранні. Це і тонізуючий ефект, і інтенсивна зігріваюча дія, і антибактеріальні властивості цього напою.

Ендометріоз: сучасний погляд на проблему

На ендометріоз хворіє кожна десята жінка, хоча за деякими джерелами ця цифра удвічі, а то і втричі більша.

Якщо в очах лопаються судини

Кров із судини, що лопнула, витікає, і в оці з’являється почервоніння. Чим же викликане це явище і як можна йому запобігти?

Напій, який врятує від раку

Цьому напою приписують незвичайні цілющі властивості, аж до лікування раку. При цьому готується він всього з трьох загальнодоступних інгредієнтів.

Торт «Ялинковий ліс»

Бісквітний торт із шоколадним масляним кремом готується не дуже складно, а зовнішній вигляд просто казковий – порційні шматочки у вигляді ялинок матимуть надзвичайно святковий вигляд на новорічному столі і припадуть до смаку всім гостям

Білкові коктейлі: користь і смак

Для того, аби прискорити процес спалення жиру при навіть мінімальному тренуванні, радимо вам білкові коктейлі. Вони – основна складова збалансованого, багатого нутрієнтами харчування

Як підібрати шпалери

Кольорова гама стін впливає на настрій. Вона визначає настрій інтер’єру, приховує деякі недоліки приміщення, а також допоможе створити затишок і тепло в будинку.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com/