У вихованців часлівецького інтернату було свято

До учнів уже завітав Святий Миколай.

Не очікуючи дня святого Миколая, рятувальники вже почали вітати дітлахів із цим святом. Так, сьогодні, 17 грудня, працівники служби порятунку Закарпатської області завітали в гості до своїх «підшефних» – вихованців Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату.

Зараз у спеціалізованому закладі виховується 77 учнів, і жоден з яких не залишився поза увагою благодійників. Від імені усього колективу оперативно-рятувальної служби Закарпаття начальник відділу персоналу Олександр Беспалько вручив кожній дитині подарунок у вигляді солодощів та іграшок. Більшість цих дітей, на жаль, позбавлені основного – батьківського піклування та тепла рідної домівки. Звісно, що цього їм не замінить ніхто, проте, можливо, невелике свято та подарунки від гостей хоча б частково компенсують те, чого їм так бракує

«Із наближенням зимових свят серця наших рятувальників наповнюється теплом, яким хочеться поділитися із друзями, рідними, зігріти ним душі близьких людей. Ми знаємо, що всі ви були чемні та виховані, саме тому, Святий Миколай сьогодні передав свої подарунки через нас – рятувальників», – звернувся до дітлахів начальник відділу персоналу Олександр Беспалько.

«Уже не перший рік рятувальники опікуються нашим навчальним закладом», – зауважила у своєму виступі заступниця директора Одарка Товт. «Перший дзвоник, Новий рік, Великодні свята та інші урочисті заходи, рятувальники завжди вітають нас не тільки словом, а й ділом. Цього разу привезли нашим вихованцям солодкі подарунки та іграшки, які збирали всім управлінням. Дякуємо їм за це!».

У подяку працівника оперативно-рятувальної служби діти підготували для своїх гостей святковий концерт. А рятувальники пообіцяли і в подальшому не забувати своїх підшефних та надавати їм всіляку допомогу.

У ДСНС України у Закарпатській області