На Закарпатті офіційно стартував різдвяно-новорічний сезон

19 грудня, на Народній площі офіційно дали старт святковому сезону – відбулося дійство запалення вогнів обласної ялинки.
Уже за традицією на подію завітали понад 450 дітей – з усіх районів області. Для них організували розважальну програму, яка включала урочисте дійство, виставу, веселі конкурси та святковий обід. Кульмінацією дійства стало запалення вогнів на ялинці в фойє облдержадміністрації, котре пройшло в поєднанні святкових та офіційних моментів.

Дітей привітали голови Закарпатської ОДА Василь Губаль та облради Володимир Чубірко. Керівник області зазначив, що цьогоріч першим побажанням є миру для Закарпаття та України, а вже потім можна говорити про здоров’я, успіхи й добробут. Звісно, й цього всього він бажає і присутній на святі малечі, і усім закарпатцям, але наголошує – передовсім кожному українцеві треба миру.

Голова облради, своєю чергою, висловив сподівання, що до всіх закарпатських діточок вже прийшов святий Миколай, бо ж усі вони – чудові, та побажав маленьким закарпатцям веселих свят.

Відтак під дружнє і гучне запрошення ялинка засяяла вогнями – до слова, в синьо-золотих барвах, які має прапор Закарпаття та котрі співзвучні національному стягу. Опісля для дітей продовжилися святкові розваги від артистів Закарпатського обласного театру ляльок “Бавка”.

Головна ялинка Закарпаття, яка красується на Народній площі радує патріотичними кольорами: святковий сезон розпочато!

Прес-служба Закарпатської ОДА