Помер британський співак Джо Кокер

Виконавцю блюзових хітів My father’s Son, Unchain My Heart, You Can Leave Your Hat On, Now That the Magic Has Gone, n’oubliez jamais було 70 років. Він помер в Колорадо, де жив в останній час.

За даними Yorkshire Post співак помер після декількох років боротьби з раком легенів.

Відомий англійський рок-музикант Джо Кокер помер у віці 70 років. У заяві агента співака Баррі Маршалла говориться, що Джо Кокер помер минулої ночі від хвороби, характер якої не розголошується, передає BBC.

Свою кар’єру Кокер починав у 1960-ті роки, виступаючи в рідному Шеффілді. Останній концерт Джо Кокера відбувся в Лондоні в червні минулого року.

Найвідоміші композиції в його виконанні – блюзові балади My father’s Son”, “Unchain My Heart”, “You Can Leave Your Hat On”, “Now That the Magic Has Gone” і “N’oubliez jamais”.

“Будучи надзвичайно обдарованим – справжньою зіркою – він залишався добррю та скромною людиною, яка любила виступати… Кожний, хто його коли-небудь бачив, не забуде його ніколи… Джо Кокер був унікальним, і неможливо заповнити місце, яке він займав в наших серцях”, – йдеться в заяві агента співака Баррі Маршалла.

http://www.unian.ua