Губернатор Закарпаття нагадав керівникам районів про рекомендацію утриматися від гучних святкувань з феєрверками

На нараді з приводу бюджету, на яку керівник області скликав голів райдержадміністрацій, голів районних рад та міськвиконкомів міст обласного підпорядкування, Василь Губаль ще раз порушив нагадав місцевій владі про те, що влаштовувати гучні новорічно-різдвяні святкування з феєрверками зараз недоречно – з огляду на ситуацію в державі.
Голова ОДА попросив керівників, аби вони донесли до своїх колективів рекомендацію знайти можливість відзначити свята якомога скромніше та навіть приклади, коли колективи вирішують замість витрат на корпоративи передали гроші волонтерам на купівлю тепловізора для наших військових.

“Звісно, кожному самому вирішувати, як відзначати Новий рік. Але в державі фактично триває війна, і слід поважати наших оборонців, які ризикують життям заради України, й почуття їхніх родин та тих, хто перебував вдома у відпустках. навряд чи їм буде приємно чути залпи салютів. І замість невиправданих витрат, на мою особисту думку, все ж краще допомогти фронту – з подякою за те, що ми маємо змогу святкувати в домашньому затишку. Тож прошу у закарпатців розуміння і – об’єднатися заради нашої спільної перемоги” – сказав Василь Губаль.

http://www.carpathia.gov.ua