На Закарпатті в лікарню з гострим алкогольним отруєнням потрапила 16-річна дівчина

На Закарпатті в лікарню з гострим алкогольним отруєнням потрапила 16-річна дівчина з одного з сіл Іршавщини.

Майже з різницею в одну годину за медичною допомогою з медикаментозним отруєнням звернулась 19-річна дівчина з цього ж села. Про це ІА ZIK повідомили в УМВС України у Закарпатській області.

Першою до лікарні потрапила 16-річна дівчина. Як з’ясували правоохоронці, напередодні вона гостювала у своєї подруги, яка відзначала день народження. Дівчина випила стільки, що під ранок їй стало зле, і родичі доправили її до лікарні.

Інша дівчина відпочивала зі своїм хлопцем в одному з кафе-барів м. Іршава. Під час відпочинку між ними виникло непорозуміння, і хлопець покинув свою подругу. Після цього дівчина наковталась пігулок, а далі поїхала додому в село, де їй стало погано. Родичі викликали медичну допомогу, потерпілу було доставлено в реанімаційне відділення Іршавської райлікарні.

Наразі стан здоров’я обох дівчат задовільний, загрози їх життю немає.

За інформацією начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничка, дані події внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка. Щодо батьків неповнолітньої, яка потрапила до лікарні з алкогольним отруєнням, вирішується питання про притягнення їх до відповідальності за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

http://zik.ua