Побачення серед книг для ужгородської молоді влаштують у Закарпатській обласній науковій бібліотеці

Акція «Закарпатські позирали» матиме формат швидкісних побачень. Її приурочать дню усіх закоханих.

Як розповіла репортерові ZIK-Стрім Вікторії Жуйко-Сабо бібліотекар Євгенія Напуда, швидкісні побачення є продовженням серії акцій, які впродовж минулого року проводили у бібліотеках області. До прикладу, торік серед книг влаштували рок-вечорниці, а цьогоріч у стінах бібліотеки молодь зможе знайти друзів, колег чи коханих.

«Під час цих позиралок ми будемо обговорювати питання планування сім’ї, статевих відносин, сучасної контрацепції. Плануємо запросити наших партнерів з-за кордону, які розкажуть про європейський досвід статевого виховання і планування сім’ї, адже він відрізняється від українського. Плануємо запросити якийсь музичний гурт, аби музика розбавила атмосферу», – зазначила Євгенія Напуда.

Також для учасників акції приготують виставку книг, конкурси, інтерактивні ігри. Взяти участь у швидкісних побаченнях зможе будь-хто. Зараз бібліотекарі працюють над програмою події і як тільки буде визначено точну дату, про неї повідомлять на сторінках бібліотеки у соціальних мережах. Аби прийти на побачення буде достатньо зробити інтернет-реєстрацію та заповнити анкету.

http://zik.ua