На Іршавщині отруїлися двоє дівчат

Юних закарпаток врятували лікарі.

У ніч із неділі на понеділок дві мешканки одного з сіл на Іршавщині, із різницею в годину, звернулись за медичною допомогою. Одна перепила алкоголю на дні народження подруги, інша після сварки з коханим наковталась таблеток.

Першою до лікарні з гострим алкогольним отруєнням потрапила 16-річна дівчина.

Як з′ясували правоохоронці, напередодні вона гостювала у своєї подруги, яка відзначала день народження. Юнка випила стільки, що під ранок їй стало зле і родичі доправили її до лікарні.

Майже з різницею в одну годину за медичною допомогою з медикаментозним отруєнням звернулась 19-річна дівчина із цього ж села.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, з′ясували, що дівчина відпочивала зі своїм хлопцем в одному з кафе-барів м.Іршава. Під час відпочинку між ними виникло непорозуміння, і хлопець покинув свою подругу. Після цього дівчина наковталась пігулок, а далі поїхала додому в село, де їй стало погано. Родичі викликали медичну допомогу, потерпілу було доставлено в реанімаційне відділення Іршавської райлікарні.

На даний час стан здоров′я обох дівчат задовільний, загрози їх життю немає.

За інформацією начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничка, дані події внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка. Відносно батьків неповнолітньої, яка потрапила до лікарні з алкогольним отруєнням, вирішується питання про притягнення їх до відповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов′язків щодо виховання дітей).

Віта Горзов Іршавський РВ УМВС